Rólunk

Az Anderson Group Hungary teljes körű irodai adminisztrációs
és ügyfélszolgálati tevékenységet nyújt partnerei számára.

Teszárik Zoltán – ügyvezető

Teszárik Zoltán vagyok, az Anderson Group ügyvezetője!

Majdnem 20 éve dolgozom értékesítés és ügyfélszolgálati területeken. A sok éves tapasztalat megmutatta számomra, hogy ezeken a területeken is az tud igazán hatékony lenni, aki az új lehetőségeket bátran használva, folyamatosan fejleszti a működését! A 10 vagy akár 5 évvel ezelőtti megoldások már nem mindig működnek, és biztosan van jobb náluk. Ezért cégünk elkötelezte magát a legmodernebb megoldások, technológiák kutatása, használata iránt! Ezzel biztosítjuk ügyfeleinknek is a versenyelőnyt a piacaikon!

Azon dolgozunk, hogy Magyarország meghatározó cége legyünk ügyfélszolgálati, Help Desk területeken, partnereink megelégedésére, sok új munkahelyet teremtve!

Az Anderson Group Hungary a teljes ügyfélszolgálati folyamat ellátását, Help Desk üzemeltetést, széles körű irodai adminisztrációs és háttértámogatási tevékenységet nyújt partnerei számára.

Városunk egyeteme 650 évvel ezelőtt, 1367-ben került megalapításra. A jelenleg is egyetemi városként működő Pécs folyamatosan biztosítja a jól képzett, energikus munkavállalókat. Így nagyobb létszámú, illetve komolyabb szakmai képzettséget kívánó megbízásokat is lehetőségünk van teljesíteni.

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat