Rólunk

Az Anderson Group Hungary teljes körű irodai adminisztrációs
és ügyfélszolgálati tevékenységet nyújt partnerei számára.

Teszárik Zoltán – ügyvezető

Teszárik Zoltán vagyok, az Anderson Group ügyvezetője!

Majdnem 20 éve dolgozom értékesítés és ügyfélszolgálati területeken. A sok éves tapasztalat megmutatta számomra, hogy ezeken a területeken is az tud igazán hatékony lenni, aki az új lehetőségeket bátran használva, folyamatosan fejleszti a működését! A 10 vagy akár 5 évvel ezelőtti megoldások már nem mindig működnek, és biztosan van jobb náluk. Ezért cégünk elkötelezte magát a legmodernebb megoldások, technológiák kutatása, használata iránt! Ezzel biztosítjuk ügyfeleinknek is a versenyelőnyt a piacaikon!

Azon dolgozunk, hogy néhány éven belül, Magyarország meghatározó cége legyünk értékesítés és ügyfélszolgálati területeken, partnereink megelégedésére, sok új munkahelyet teremtve!

Az Anderson Group Hungary teljes értékesítési folyamat lebonyolítását, széles körű irodai adminisztrációs és ügyfélszolgálati tevékenységet nyújt partnerei számára.

Városunk egyeteme 650 évvel ezelőtt, 1367-ben került megalapításra. A jelenleg is egyetemi városként működő Pécs folyamatosan biztosítja a jól képzett, energikus munkavállalókat. Így nagyobb létszámú, illetve komolyabb szakmai képzettséget kívánó megbízásokat is lehetőségünk van teljesíteni.

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat