Hogyan kereshet sokkal többet orvosként?

Anélkül, hogy feláldozná a magánéletét, sőt, még több szabadideje legyen, mint eddig volt!

A legtöbb orvos folyamatos rohanásban van. Az élete egy merő káosz, úgy érzi, hogy soha nem ér a feladatai végére. Nincs elég ideje a páciensekre, a szakmai továbbképzésre, a családjára. Hobbiről és pihenésről nem is beszélve!

Nem kell így lennie!

Lehetséges úgy sok pénzt keresni orvosként, hogy közben nem kell naponta 16-18 órát dolgoznia, nem csörög folyton a telefonja, van magánélete és van ideje feltöltődni. Sőt, nyugodt szakmai fejlődésre is.

Hihetetlenül hangzik, de lehetséges.

Focused doctor using laptop in doctor's office

Mi a fő probléma?

Folyamatosan olyan munkákat kell végeznie, aminek semmi köze az orvosláshoz!

A legtöbb hazai orvos brutális terhelés alatt van. Az állami rendelése mellett valamilyen formában magánrendelést is folytat és a napi munkájának jelentős részét olyan feladatok töltik ki, amelyek miatt nem kellett volna 30 évet az iskolapadban tölteni.

Mivel telik egy napja?
 
 • Állandóan csörög a telefonja, az ideje nagy részét az időpontegyeztetések teszik ki?
 • Szüntelenül megzavarják a munkájában, emiatt nem tud rendesen koncentrálni?
 • A rokonokat, ismerősöket is soron kívül kellene ellátni, és nehéz nemet mondani nekik. A szívességet persze állami ellátásban kívánják igénybe venni, ahol nem kell egy fillért sem fizetni. Ön viszont nem irányíthatja át őket magánrendelésbe, és állami ellátásban sem lehet átugrani a sort.
 • Aztán rohan az egyik helyről a másikra… miközben a páciensek is hivogatják, akiknek vizsgálatokat kell intéznie, vagy éppen azok eredményéről beszámolnia telefonon.
 • És ezekhez még hozzájönnek a szokásos kötelező adminisztrációs feladatok a munkahelyén.

Lássuk be, ez így nincs rendjén és oda vezet, hogy ki fog égni (ha még nem történt meg). Az orvosi munkából gyakorlatilag az orvoslás az, amivel a legkevesebbet van ideje foglalkozni.

Van egy jó hírünk!

Lehetséges ezen változtatni és átalakítani az életét úgy, hogy

Pontosan ehhez fogjuk hozzásegíteni!
Segítünk gyökeresen megváltoztatni az életét!

Mi kell ehhez?

Ahhoz, hogy Ön orvosként a mostaninál több pénzt kereshessen és közben nyugodt élete lehessen 3 fontos tényezőre van szüksége:

Portrait of thoughtful doctor at hospital

Nagyobb ismertség

Minél ismertebb egy szakember, annál több és jobb páciense lesz, akik hajlandóak többet fizetni. Ráadásul a páciensek egymásnak fogják ajánlani, és így tovább.

Mature healthcare worker showing some document to his patient and explaining the treatment for her while they sitting at office

Több ügyfél

Több “ügyfelet” kell csinálnia a páciensekből (azaz a szívességi alapon működő “ismerős haverjának rokona” ügyfeleket nem barátilag és természetesen soron kívül kiszolgálni).

admin-ajax

Kevesebb adminisztráció

Egyáltalán nem kell olyan időrabló és kellemetlen feladatokkal foglalkoznia, mint a pácienseknek időpontok intézése… amely időt akár rendelésre, továbbképzésre vagy ad abszurdom pihenésre is fordíthatná!

Képzelje el, hogy...

Reggel bemegy a munkahelyére és minden a terv szerint halad. Kizárólag a gyógyítással kell foglalkoznia, újra élvezi a hivatását és örömét leli a munkájában. Ráadásul a korábbi jövedelme többszörösét keresi, miközben a páciensek és a szakmabeliek is elismerik.

Nincs messze az az időszak, amikor:

 • Nem kell félbeszakítania a munkáját olyan emberek kedvéért, akik ingyen kérnek szívességet Öntől.

 • Végre nyugodtan töltheti el az ebédidejét, folyamatos telefoncsörgés nélkül.

 • Nem kell olyan dolgok miatt idegeskednie, amik nem az Ön munkakörébe tartoznak.

 • Emberi időben ér haza a családjához, és van energiája minőségi időt tölteni szeretteivel.

 • Nincsenek meglepetések, váratlan telefonhívások, soron kívüli ügyfelek.

 • Nem kell adminisztrációs feladatokkal bajlódnia, pácienseknek vizsgálatokat intézni és őket mint egészségügyi idegenvezető terelgetni az egyik helyről a másikra.

 • Végre a páciensekre, a gyógyításra, azaz a hivatására és a szakmai fejlődésére tud koncentrálni.

Mindezt úgy, hogy meg is fizetik azt a szaktudást amivel rendelkezik és a tudásához méltó jövedelme van úgy, hogy nem kell azért napi 16-18 órában, éjjel-nappal megszakadva dolgoznia, a hét minden napján.

Pontosan ehhez fogjuk hozzásegíteni!

Hogyan fogunk segíteni?

Nem elmondjuk, mit kellene tennie. Nem tanácsot adunk. Nem beszélünk róla. MEGCSINÁLJUK! Lépésről-lépésre.

Pontosan tudjuk, hogy mit kell ahhoz, hogy Önt kiemeljük a tömegből és egy teljesen új élethez segítsük. Módszerünk révén Ön néhány hét múlva gyökeresen másként érezheti magát, mert végre teljesen új szintre emelkedik a karrierje és megváltozik az élete.

Már számos kollégájával elindultunk vagy végigmentünk ezen az úton, így gyakorlatban igazolt eredményeink vannak. Pontosan ezt tudjuk Önnel is megtenni, 3 lépésben!

Handsome medical doctor in white coat is looking away and smiling while sitting in his office

Személyes márka

Ismertebbé tesszük a szakterületén!

Minél ismertebb egy szakember, annál keresettebb és annál többet kérhet a munkájáért. Egyszerűen azért, mert akit ismerünk, akiről többet hallunk, abban jobban bízunk – különösen ha egészségügyi kérdésről van szó.

Egy személyes márkát felépíteni, vagy bekerülni a médiába azonban egyáltalán nem könnyű. Különösen, ha valaki nem ismeri a módját. Éppen ezért segítünk abban, hogy Ön ismertebb legyen a szakterületén.

Ez magában foglalhatja azt, hogy készítünk Önnek egy profi weboldalt (nem az a fontos, hogy a kollégáinak tetszen, vagy arra hasonlítson, hanem hogy Önt szakértőként pozícionálja) és olyan közösségi média és egyéb média tartalmakat készítünk, amelyek bizalmat építenek. Önnek ezzel minimális feladata van, mert nem szeretnénk még több melót a nyakába varrni, van épp elég dolga most is.

FONTOS: nem celebet csinálunk Önből. Nem az a cél, hogy nevetségessé tegyük, vagy kiteregessük a magánéletét. Épp ellenkezőleg. Egy orvos komoly szakember, viszont meg kell tudnunk mutatni, hogy mihez ért úgy, hogy azt a páciensek is értsék, emberi nyelven.

Az eredmény: ismertebb és keresettebb lesz a szakterületén, aki ráadásul magasabb áron dolgozhat!

Asszisztencia

Kezeljük az ügyfeleit

Ahelyett, hogy Ön beszélne a páciensekkel – akik sokszor ingyen szeretnének hozzáférni az idejéhez és szaktudásához – levesszük az Ön válláról ezt a terhet, kizárólag a szakmájával kell foglalkoznia.

Mit jelent ez?

 • Foglalkozunk az érdeklődőkkel
 • Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket
 • Beosztjuk a rendelését és legfőképpen
 • az “ismerős-ismerősének-ismerősét” a jövőben nem szívességi alapon, hanem – ahogy az normális lenne – fizetős magánrendelése keretében tudja kiszolgálni.

 

Az eredmény: ahelyett, hogy a fél napot telefonálással és nem fogadott hívások megválaszolásával töltené, kizárólag a rendelésre kell fókuszálnia, nem zaklatják munkaidőn kívül és mellesleg a szívességi rendelések helyett pénzt kereshet.

Young woman talking over the phone in bright glazed office
Visiting Physician Concept. Portrait of experienced middle aged doctor talking to woman, explaining diagnosis and treatment. Therapist consulting young patient sitting at table in hospital

Weboldal és marketing kampányok

Ügyfeleket hozunk

Önnek nem feladata és nem is szakmája, hogy a rendelését feltöltse páciensekkel. Ehelyett megtesszük ezt mi. Elkészítünk egy profi ügyfélszerző weboldalt és megfelelő kampányokkal gondoskodunk arról, hogy Önnek elegendő számú és kvalifikált páciense legyen.

Összefoglalva: kulcsrakészen mindent biztosítunk, Önnek kizárólag a rendelésére és a páciensekre kell fókuszálnia!

Referenciák

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Nem való mindenkinek!

Nem tudunk minden orvossal együtt dolgozni! Kizárólag azoknak az elkötelezett szakembereknek tudunk segíteni, akik komolyan gondolják és valóban szeretnének felépíteni egy magánpraxist ugyanakkor a betegeik érdekeit tartják elsődlegesnek.

Fontos: a létszám korlátozott. Jelentkezzen, ne maradjon le!

Mibe fog ez nekem kerülni?

Jogosan merül fel önben a kérdés, hogy mennyibe fog ez kerülni.

Had kérdezzük meg: mennyit érne meg Önnek, hogy végre a munkájára tudjon koncentrálni, olyan páciensei legyenek, akiknek szívesen segít és havonta milliós nagyságú pénzt keressen anélkül, hogy ezért naponta 16-18 órát kell dolgoznia. Érti miről beszélünk…

Mégsem fogunk egetverően magas összeget kérni.

Ellenkezőleg. Az árakat és a költségeket úgy igazítjuk, hogy az kényelmesen kifizethető legyen. Ez azonban praxis és szakterület kérdése is, ezért minden esetben személyre szabott árat adunk.

Min múlik az ár? Kik az ügyfelei, hány ügyfelet tud fogadni, van-e weboldala, klientúrája és így tovább… azaz egy rakás kérdés van, ami roppant változó. Gondoljon bele, egy bőrgyógyász és egy ortopéd szakember vagy plasztikai sebész teljesen másként működik. Más az egyes páciensekre fordítandó idő, az orvosi tevékenység, a páciens fizetési ütemezése, stb.

Éppen ezért olyan modellt alakítunk ki, ami Önnek működni fog!

Ugyanakkor jellemzően 2-4 hónap közös munkája után bőségesen megtérül a befektetése, majd ezt követően a munkánk folyamatos plusz bevételhez és egy könnyebb, minőségibb élethez segíti.

Töltse ki az alábbi űrlapot és egy díjmentes konzultációt követően pontos árat fogunk adni, mindenféle együttműködési vagy fizetési kötelezettség nélkül!

Tudjon meg többet!

Adja meg adatait és munkatársnőnk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen részletes tájékoztatást!

Valószínűleg számtalan kérdése van és ez így van rendjén!

Fontos tudnia, az adatai megadása nem kötelezi semmire, pusztán részletesebb tájékoztatást fog kapni tőlünk az Ön számára alkalmas időpontban. Nem fogunk semmit sem Önre erőltetni!

Töltse ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Palatinus Tímea

Tímea kolléganőnk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot és válaszol felmerülő kérdéseire. Közösen átbeszélik, hogy szolgáltatásunk megfelelő-e Önnek, segítheti-e a cége növekedését.